Autoverzekering Daewoo Leganza Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenEen goedkope autoverzekering voor jouw Daewoo Leganza vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld Allianz en uiteraard ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle verzekeraars snel en probleemloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Leganza? Het maandbedrag hangt af van zaken als schadevrije jaren, type auto plus jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daewoo Leganza! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Saab 9-3.

Alle populaire aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Daewoo Leganza Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Daewoo Leganza? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende categorieënbasisdekkingen voor jouw Daewoo Leganza. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Jullie Leganza verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Daewoo Leganza. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Daewoo Leganza. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Leganza?

De geldende premie voor een Daewoo Leganza wijkt erg af per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest cruciale variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (5919LK)
 • soort beveiliging op je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gewenste dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je bekende organisaties. Zoals Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en Unigarant. We bekijken uitsluitend autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Daewoo filteren op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij Zelf.nl.

autoverzekering Daewoo Leganza


Goedkoopste autoverzekering voor Daewoo Leganza afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Daewoo Leganza. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (e.g. 27-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (16-04-1963).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Daewoo.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
4 extra zekerheden
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Verrekening met garage
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Binnen 1 minuut geregeld
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ouderwets binnenlopen
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar Web Service Scan
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Schade door diefstal
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Maximaal 80% korting
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gebruiksvriendelijke App
Goede telefonische service


Eenvoudig premie van de Daewoo Leganza berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de Leganza? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook betaal je meer bij een jonge Daewoo Leganza. Autoverzekeringen doorzoeken ook onder andere postcodegebied (7118DF). Het tarief in Cothen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Elburg. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 – 20.000) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer onder andere kenteken, huisnummer, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Daewoo Leganza verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Leganza afsluiten!