Autoverzekering BMW 523 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw BMW 523 bekijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn ANWB en ook SNS. Vergelijk ze nu handig en moeiteloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 523? Het premiebedrag hangt af van bijvoorbeeld soort dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 523! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Opel Karl.

Meest vertrouwde aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW 523 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw BMW 523? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 types basisdekkingen voor de BMW 523. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie 523 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere schade door storm, explosie-schade, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor BMW 523. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de BMW 523. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn 523?

De maandpremie voor de BMW 523 verschilt nogal per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste variabelen.

 • De plaats waar jij woont (4377JB)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende autoverzekeringen. O.a. Allsecur, Lancyr en bijv. ZEKUR. Wij raadplegen alleen autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: de vergelijking is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor BMW ordenen op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Allianz.

autoverzekering BMW 523


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 523 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW 523. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. PF-498-L).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (23-07-1985).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies het type dekking voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Haal-en brengservice
Hoge klantbeoordeling

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Schade inzittenden
Eenvoudig contract / polis

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Ruime keuze uit garages
Contact via social media

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Gemiddeld cijfer van 8+
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ook voor inzittenden
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Wettelijke Aansprakelijkheid
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp buitenland
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Verkeersschadeverzekering
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pechhulp Route Mobiel
Hulp en ondersteuning

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Optie rechtshulp-verkeer
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Geld snel op je rekening


Eenvoudig premie van de BMW 523 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn 523? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciaal aspect is geboortedatum. Jongeren van 18 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een recent gekochte BMW 523. Verzekeraars onderzoeken ook bijv. postcodegebied (8854MB). Het tarief in Nijeveen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Blokzijl. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer onder andere schadevrije jaren, geboortedatum, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle BMW 523 verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 523 afsluiten!