Autoverzekering Renault Koleos Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten

De meest goedkope autoverzekering voor jouw Renault Koleos vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Avéro Achmea en nowGo. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Koleos ? Het premiebedrag hangt af van zaken als dekking, aanvullende modules, de dagwaarde en jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Koleos! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Hyundai Coupe.

De beste verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Renault Koleos Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Renault Koleos? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende varianten van autoverzekeringen voor de Renault Koleos. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De Koleos verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, tweezijdige schade, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Renault Koleos. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarWA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouderBasis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Renault Koleos. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Koleos ?

De geldende premie voor een Renault Koleos varieert erg per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest invloedrijke factoren.

 • Je postcode / regio (8840CF)
 • Gegevens van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende aanbieders. Voorbeelden zijn Bovag, Kilometerverzekering maar ook SNS. Wij checken enkel assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Neem dit in acht: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Renault rangeren op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betrokken verzekering. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering vergelijken ABN AMRO.

autoverzekering Renault Koleos


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Koleos afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Renault Koleos. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 2-KFF-54).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (26-11-1993).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Renault.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Interessante ledenkorting
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede pechhulpdekking
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Ruime keuze uit garages
Handige overstaphulp

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
4 jaar FOCWA-garantie
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Eerlijke verzekering
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Duurzame verzekeraar
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar van vele prijzen
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Verkeersschadeverzekering
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Aanpassen & upgraden

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook bedrijfsauto’s
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Eigen risico kiezen
Online account


Eenvoudig premie van de Renault Koleos berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Koleos ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke variabele is geboortejaar. Jongeren t/m 23 betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke Renault Koleos. Autoverzekeringen houden ook rekening met zaken als postcode (2952HG). De premie in Scharnegoutum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Steenbergen. Ook het aantal km’s (10.001 tot 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. kenteken, eventuele accessoires, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Renault Koleos verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Koleos afsluiten!