Autoverzekering Honda Accord Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe goedkoopste autoverzekering voor de Honda Accord afsluiten, via internet? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld Kilometerverzekering en ook WitGeld.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Accord ? De assurantiepremie heeft te maken met bijv. dekking, aanvullende modules, de dagwaarde plus de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda Accord! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Bora.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Honda Accord Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Door de bank genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Honda Accord? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten dekkingen voor jouw eigen Honda Accord. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Zo’n Accord verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Honda Accord. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Honda Accord. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Accord ?

De hoogte van de premies voor een Honda Accord verschilt nogal per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de meest cruciale elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (6034ML)
 • Het gewicht van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Onder andere EAG Assuradeuren, Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Wij raadplegen uitsluitend verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Van belang: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Honda rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen Allsecur.

autoverzekering Honda Accord


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Accord afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Honda Accord. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 3-KBN-62).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (3-05-1965).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Honda.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lagere premie bij veilig rijden
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede pechhulpdekking
Simpele website / account

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Interessante bonusladder
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Ook totaalpakketten
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ook voor inzittenden
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Goede polisvoorwaarden
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Maandelijks aanpassen
Gemakkelijk opzeggen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door diefstal
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Verhaalsbijstand
Hulp en ondersteuning

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Service in de winkel
Gebruiksvriendelijke website

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Bereikbaar via WhatsApp
Diverse modules kiezen


Snel premie van de Honda Accord berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn Accord ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook ligt de premie wat hoger bij een kostbare Honda Accord. Autoverzekeraars kijken ook naar onder andere regio (8437DD). Het tarief in Amsterdam kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Hengelo. Ook het verwachte aantal kilometers (t/m 7.500) en het gebruik van de auto hebben invloed. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef nu jouw geboortedatum, postcode, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Honda Accord verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Accord afsluiten!