Autoverzekering Jaguar S-Type Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Jaguar S-Type afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. De Goudse en ook Lancyr. Vergelijk ze nu vliegensvlug en probleemloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn S-Type ? De maandelijkse premie heeft te maken met bijv. soort dekking, het aantal km’s dat je rijdt plus de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Jaguar S-Type! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Up!.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Jaguar S-Type Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Dikwijls neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Jaguar S-Type? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij distantiëren drie soorten basisdekkingen voor jouw eigen Jaguar S-Type. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Jullie S-Type verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, schade aan derden, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Jaguar S-Type. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Jaguar S-Type. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opvallend: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn S-Type ?

De maandpremie voor de Jaguar S-Type kan enorm verschillen per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (6838HE)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw schadeverleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Denk aan Delta Lloyd, Roxo en onder andere WitGeld.nl. We doorzoeken alleen aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Jaguar rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Jaguar S-Type


Goedkoopste autoverzekering voor Jaguar S-Type afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Jaguar S-Type. Hoe vind je nu de laagste premie? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (bijv. 90-ZPB-4).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (1-02-1973).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Jaguar.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Eenvoudige procedures

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Binnen 2 minuten afsluiten
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Veilige AutoModus
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Snel online premie berekenen
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Dekking binnen & buitenland
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Ook complete pakketten
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
24 uur per dag hulp
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Wegslepen na ongeluk
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
WA, WA+ of All Risk
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Voordelig 2e auto verzekeren
Geld snel op je rekening


Voordeligste premie van de Jaguar S-Type berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de S-Type ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een recent gekochte Jaguar S-Type. Verzekeringen doorzoeken ook factoren als woonplaats (2734HJ). De maandpremie in Tilburg kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Ijlst. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 – 30.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer hierboven gewenste dekking, postcode, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Jaguar S-Type verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw S-Type afsluiten!