Autoverzekering Renault Twizy Vind de verzekeraar die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Renault Twizy afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en natuurlijk Reaal. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en probleemloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Twizy ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar bijv. schadevrije jaren, type auto en jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Twizy! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Hyundai IX55.

Alle populaire verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Renault Twizy Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Renault Twizy? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 soorten verzekeringen voor de Renault Twizy. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Een Twizy verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor explosie-schade, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Renault Twizy. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Renault Twizy. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Twizy ?

De actuele premie voor de Renault Twizy verschilt nogal per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de meest invloedrijke onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (4570EH)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeringen. Voorbeelden zijn ABN AMRO, Generali maar ook Verzekeruzelf.nl. We doorzoeken puur verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Renault sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over WA-verzekering OHRA.

autoverzekering Renault Twizy


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Twizy afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Renault Twizy. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 80-ZXK-3).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (13-07-1987).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Renault.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Hoge korting bij veilige rijstijl
Geld snel op je rekening

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Niet voorschieten
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Snel online premie berekenen
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Snelle reactietermijnen
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Goede verkeersrechtsbijstand
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Ook ruitschade gedekt
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Tot 85% korting
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Wegslepen na ongeluk
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Schade Melden met de App
Geld snel op je rekening


Eenvoudig premie van de Renault Twizy berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Twizy ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke factor is; hoe oud je bent. 20-jarigen betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare Renault Twizy. Aanbieders overdenken ook factoren als regio (4182ML). Het maandbedrag in Heythuysen is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Susteren. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 – 25.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. Het tarief is dus voor iedereen verschillend. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul vandaag eventuele accessoires, schadevrije jaren, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Renault Twizy verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Twizy afsluiten!