Autoverzekering Renault ZOE Eenvoudig verzekeringen vergelijken

De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Renault ZOE afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. InShared en uiteraard ook Nationale Nederlanden. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de ZOE ? De maandelijkse premie hangt af van bijvoorbeeld positie op de bonusladder, type auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault ZOE! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Hyundai Santa Fe.

Erkende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Renault ZOE Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Renault ZOE? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 ordes van dekkingen voor de Renault ZOE. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
De ZOE verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Er vindt dan een vergoeding plaats voor beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, schade aan derden. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Renault ZOE. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouderWA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Renault ZOE. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus ladder variëren erg per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een ZOE ?

De premie voor de Renault ZOE kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste elementen.

 • Jouw woongebied (3177KF)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire aanbieders. Denk aan ASR, Reaal plus Voogd en Voogd. Wij checken slechts autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Renault indelen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering Aegon.

autoverzekering Renault ZOE


Goedkoopste autoverzekering voor Renault ZOE afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Renault ZOE. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. 3-ZLD-92).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (13-08-1981).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Renault.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lage premie + ledenkorting
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Praktische tips veilig rijden
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Snelle reactietermijnen
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Duurzame verzekeraar
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Wettelijke Aansprakelijkheid
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Simpele verzekeringskaarten
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
24 uur per dag hulp
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook zakelijke klanten
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Afsluiten in 5 snelle stappen
Eenvoudige procedures


Voordeligste premie van de Renault ZOE berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een ZOE ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijk aspect is; hoe oud je bent. Jongeren van 22 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een dure Renault ZOE. Verzekeringen kijken ook naar bijvoorbeeld woongebied (2506BF). Het maandbedrag in s-Gravenpolder is anders dan een Autoverzekering t Harde. Ook het aantal km’s (7501 tot 10.000) en het merk/type auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct eventuele accessoires, huisnummer, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Renault ZOE verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw ZOE afsluiten!