Autoverzekering Volkswagen Karmann Ghia Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen Karmann Ghia vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Bekende voorbeelden zijn InShared en ook Interpolis. Vergelijk alle aanbieders vlot en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Karmann Ghia? De maandelijkse premie heeft te maken met o.a. soort dekking, de dagwaarde en niet te vergeten demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Karmann Ghia! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz A 140.

Meest vertrouwde verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Volkswagen Karmann Ghia Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Volkswagen Karmann Ghia? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 varianten van basisdekkingen voor jouw vertrouwde Volkswagen Karmann Ghia. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Je Karmann Ghia verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, diefstal, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volkswagen Karmann Ghia. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Volkswagen Karmann Ghia. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Karmann Ghia?

De actuele premie voor de Volkswagen Karmann Ghia verschilt nogal per autoverzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Graag noemen we de meest cruciale variabelen.

 • Je postcode / regio (8280FA)
 • Het merk en type van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Voorbeelden zijn Allsecur, FBTO en SNS. Wij checken alleen maar verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Volkswagen rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Unigarant.

autoverzekering Volkswagen Karmann Ghia


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Karmann Ghia afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volkswagen Karmann Ghia. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 1-SNZ-27).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (28-05-1963).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies een dekkings type voor Volkswagen.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Via WhatsApp bereikbaar
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede pechhulpdekking
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Samenwerking met Rabobank
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Gemiddeld cijfer van 8+
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Collectieve insteek
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Duurzame verzekeraar
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Maandelijks aanpassen
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Inzittenden meeverzekeren
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Wegslepen na ongeluk
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Superhandige App
Supersnel geregeld


Eenvoudig premie van de Volkswagen Karmann Ghia berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Karmann Ghia? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijk aspect is leeftijd. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure Volkswagen Karmann Ghia. Verzekeringen analyseren verder ook jouw adresgegevens (8381CH). De premie in Etten-Leur kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Wijnjewoude. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 tot 10.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven geboortedatum, kenteken, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Volkswagen Karmann Ghia verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Karmann Ghia afsluiten!