Autoverzekering Fiat Freemont Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Freemont afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Populaire aanbieders zijn Aegon en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu handig en eenvoudig met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Freemont? Het premiebedrag wordt bepaald door zaken als schadevrije jaren, de waarde van je auto en jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Freemont! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Subaru Justy.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Freemont Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Fiat Freemont? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 soorten garanties voor jouw eigen Fiat Freemont. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Een gebruikte Freemont verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Hier kun je ook terecht bij schade na blikseminslag, schade door storm, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Fiat Freemont. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Fiat Freemont. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Freemont?

De hoogte van de premies voor een Fiat Freemont wijkt erg af per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (4610MB)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Zoals EAG Assuradeuren, Nationale Nederlanden plus Fairzekering. We doorzoeken slechts assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Vergeet niet: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Fiat ordenen op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij Promovendum.

autoverzekering Fiat Freemont


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Freemont afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Fiat Freemont. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (zoals HF-444-B).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (24-04-1987).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Fiat.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Hulp bij overstappen

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Binnen 10 minuten claimen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Voor het hele gezin
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Unieke extra dekkingen
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Elke maand aanpasbaar
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Schade door diefstal
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook zakelijke klanten
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gebruiksvriendelijke App
Goede hulp & adviezen


Online premie van mijn Fiat Freemont berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Freemont? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekend aspect is het jaartal van geboorte. Beginnende bestuurders moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare Fiat Freemont. Aanbieders kijken ook naar je adresgegevens (2461CD). Het maandbedrag in Zegveld kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Goudswaard. Ook het verwachte aantal kilometers (t/m 7.500) en natuurlijk de dekking zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Voer o.a. schadevrije jaren, gewenste dekking, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Fiat Freemont verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Freemont afsluiten!