Autoverzekering Volkswagen Passat Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Een goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Passat vinden en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. O.a. Avéro Achmea en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en moeiteloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Passat ? De assurantiepremie wordt bepaald door bijvoorbeeld positie op de bonusladder, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Passat! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz B 170.

Erkende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Volkswagen Passat Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Volkswagen Passat? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie categorieëndekkingen voor de Volkswagen Passat. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. WA
Een gebruikte Passat verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij explosie-schade, schade na blikseminslag, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Volkswagen Passat. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Volkswagen Passat. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Passat ?

De actuele premie voor de Volkswagen Passat loopt uiteen per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de meest invloedrijke variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (8702EL)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende autoverzekeraars. O.a. AutoWeek, InShared of bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen. Wij controleren puur verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Volkswagen filteren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen De Nationale.

autoverzekering Volkswagen Passat


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Passat afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volkswagen Passat. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 6-TVK-72).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (24-02-1960).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Volkswagen.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Pechhulpdekking
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Handige tips & tricks
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Snel online premie berekenen
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Wettelijke Aansprakelijkheid
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Online 10% korting
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Interessante pakketkorting
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
WA, WA+ of All Risk
Schade melden via internet

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Voordelig 2e auto verzekeren
Eenvoudige procedures


Voordeligste premie van de Volkswagen Passat berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Passat ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een vrij cruciale variabele is geboortedatum. Beginnende bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een dure Volkswagen Passat. Autoverzekeringen bekijken daarnaast jouw adresgegevens (1431CN). De hoogte van de polis in Bergschenhoek is anders dan een Autoverzekering Winsum. Ook het verwachte aantal kilometers (t/m 7.500) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig hebben invloed. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je huisnummer, hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Volkswagen Passat verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Passat afsluiten!