Autoverzekering Wervershoof Alle top-verzekeraars op een rijtje


De aller-goedkoopste autoverzekering in Wervershoof vergelijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan Kilometerverzekering en Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars handig en gemakkelijk via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Wervershoof? Het maandbedrag wordt bepaald door onder andere de gewenste dekking, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan supersnel het goedkoopste verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Up!.

Lokale verzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in minder dan 5 minuten.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Wervershoof Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 types dekkingen om uit te kiezen. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Wervershoof
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus verzekering Wervershoof
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor explosie-schade, diefstal, een sterretje in je voorruit. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering Wervershoof
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Auto’s van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Auto’s van 6 – 10 jaar
Standaard WA Voertuigen ouder dan 10 jaar

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Wervershoof. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Handig: pechhulp Wervershoof
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Wervershoof. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Wervershoof?

Het maandbedrag in Wervershoof wisselt erg per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de bekendste onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (4773EI)
 • Het gewicht van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire aanbieders. O.a. Bruns ten Brink, OHRA plus VOOROP. We doorzoeken alleen maar verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Wervershoof verzekeringen sorteren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de gekozen assuradeur. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Univé.

autoverzekering Wervershoof


Goedkoopste autoverzekering in Wervershoof afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Wervershoof. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 5-TVK-74).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (9-02-1993).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Wervershoof op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Aanschafwaardegarantie
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Korting voor een 2e auto
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Handige tips & tricks
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Schade in 3 stappen regelen
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Extra korting op pakketten
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Ook ruitschade gedekt
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Klantbeoordeling 8+
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Afsluiten in 5 snelle stappen
Online klantenservice


Online verzekeringspremie in Wervershoof vergelijken voor alle auto’s

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekeringsmaatschappij Wervershoof? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvol aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 24 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook betaal je meer bij een jonge auto uit Wervershoof. Aanbieders analyseren verder ook je postcode (1621BA). De premie in Ulft wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Hank. Ook het aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef nu jouw postcode, kenteken, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle verzekeraars in Wervershoof en start met geld besparen Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!