Autoverzekering Volvo XC 90 Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Volvo XC 90 afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Centraal Beheer en niet te vergeten Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en zonder moeite online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw XC 90? De assurantiepremie wordt bepaald door onder andere schadevrije jaren, de dagwaarde plus de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volvo XC 90! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz SLK 200.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Volvo XC 90 Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Volvo XC 90? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie categorieëndekkingen voor de Volvo XC 90. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Jouw XC 90 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, schade na blikseminslag, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Volvo XC 90. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Volvo XC 90. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opvallend: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

  • Let op: De regels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per assuradeur.
  • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
  • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
  • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
  • Neem dit in acht: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een XC 90?

Het maandbedrag voor de Volvo XC 90 varieert erg per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de voornaamste onderdelen.

  • Je postcode / regio (6087HL)
  • Eigenschappen van het te verzekeren object
  • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
  • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
  • De gekozen (aanvullende) dekking
  • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
  • De verzekeringswaarde van de objecten
  • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Zoals ANWB, Nationale Nederlanden of bijvoorbeeld Voogd en Voogd. Wij controleren slechts verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Volvo rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Nationale Nederlanden.

autoverzekering Volvo XC 90


Goedkoopste autoverzekering voor Volvo XC 90 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Volvo XC 90. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 6-XZX-49).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (19-03-1980).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking voor Volvo.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Faire schadeafhandeling
Eenvoudig contract / polis

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Altijd verzekerd de weg op
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
4 jaar FOCWA-garantie
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Gemiddeld een 8 op service
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ook voor inzittenden
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Winnaar Web Service Scan
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Snel online afsluiten
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Beoordelingsscore van 7,5+
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
Online klantenservice

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Voordelig 2e auto verzekeren
Snel schade melden


Online premie van mijn Volvo XC 90 berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een XC 90? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname variabele is; hoe oud je bent. 21-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een prijzige Volvo XC 90. Autoverzekeringen overdenken ook bijv. postcode (2388KH). De hoogte van de polis in Kootwijkerbroek is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Zwolle. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Volvo XC 90 verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw XC 90 afsluiten!