Autoverzekering Chevrolet El Camino Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Chevrolet El Camino afsluiten, via internet? Momenteel heb je een ruime keuze. O.a. HEMA en ook Turien & Co. Vergelijk alle aanbieders snel en zonder moeite via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn El Camino? De assurantiepremie heeft te maken met zaken als schadehistorie, de waarde van je auto en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chevrolet El Camino! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Peugeot 806.

Alle populaire autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Chevrolet El Camino Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Chevrolet El Camino? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Chevrolet El Camino. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Zo’n El Camino verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, schade door storm, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Chevrolet El Camino. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarAll-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouderDe (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Chevrolet El Camino. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de El Camino?

De actuele premie voor de Chevrolet El Camino wisselt nogal eens per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de bekendste elementen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (3255IA)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je de meest populaire aanbieders. Onder andere Aegon, FBTO en Unigarant. Wij checken slechts assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Chevrolet rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij ZEKUR.

autoverzekering Chevrolet El Camino


Goedkoopste autoverzekering voor Chevrolet El Camino afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Chevrolet El Camino. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 32-ZVV-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (8-02-1979).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies een dekkings type voor Chevrolet.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Lage premie + ledenkorting
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Handige tips & tricks
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Extra dekking auto 6-13 jaar
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ouderwets binnenlopen
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Goede polisvoorwaarden
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Elke maand aanpasbaar
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hulp bij mechanisch defect
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Hoge no-claim kortingen
Contact via social media


Voordeligste premie van de Chevrolet El Camino berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn El Camino? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijk aspect is jouw leeftijd. Bestuurders van 25 jaar of jonger moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een recent gekochte Chevrolet El Camino. Verzekeringen analyseren verder ook bijv. adresgegevens (8678AC). Het maandbedrag in De Zilk kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Cadier En Keer. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 – 20.000) en het gebruik van de auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul o.a. aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Chevrolet El Camino verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw El Camino afsluiten!