Autoverzekering Chrysler Grand Voyager Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Chrysler Grand Voyager afsluiten, via internet? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Bruns ten Brink en uiteraard ook nowGo. Vergelijk ze nu handig en zonder moeite online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Grand Voyager? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld de gewenste dekking, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chrysler Grand Voyager! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Porsche Boxster.

Erkende aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Chrysler Grand Voyager Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Meestal duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Chrysler Grand Voyager? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie types autoverzekeringen voor de Chrysler Grand Voyager. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw Grand Voyager verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door natuurgeweld, diefstal, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Chrysler Grand Voyager. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Chrysler Grand Voyager. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Grand Voyager?

Het maandbedrag voor de Chrysler Grand Voyager loopt uiteen per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de meest invloedrijke componenten.

 • Je woonplaats (3755NC)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende verzekeraars. Zoals Aon Direct, FBTO plus ZLM Verzekeringen. Wij raadplegen alleen autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Chrysler rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij Autoweek.

autoverzekering Chrysler Grand Voyager


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler Grand Voyager afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Chrysler Grand Voyager. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (n.b. 25-ZXF-8).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-07-1980).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies een dekkings type voor Chrysler.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lagere premie bij veilig rijden
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Pechhulpdekking
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Niet voorschieten
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Snel online premie berekenen
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Eigen risico van slechts €100
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Wettelijke Aansprakelijkheid
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hulp bij mechanisch defect
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pechhulp Route Mobiel
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Service in de winkel
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Hoge no-claim kortingen
Handige overstaphulp


Voordeligste premie van de Chrysler Grand Voyager berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Grand Voyager? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvol aspect is geboortejaar. Jongeren van 20 jaar betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een kostbare Chrysler Grand Voyager. Verzekeringen doorzoeken ook zaken als postcodegebied (1498MC). De premie in Andel wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Denekamp. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en de waarde van je auto tellen mee. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef snel huisnummer, hoofdbestuurder, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Chrysler Grand Voyager verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Grand Voyager afsluiten!