Autoverzekering Chrysler PT Cruiser Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Chrysler PT Cruiser vergelijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Centraal Beheer en ook VKG. Vergelijk alle aanbieders vlug en probleemloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn PT Cruiser? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar factoren als positie op de bonusladder, de aanschafwaarde en de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chrysler PT Cruiser! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Porsche Macan.

Alle populaire autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Chrysler PT Cruiser Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Chrysler PT Cruiser? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 soorten verzekeringen voor de Chrysler PT Cruiser. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Een nieuwe PT Cruiser verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere schade door storm, brandschade, schade aan derden. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Chrysler PT Cruiser. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Chrysler PT Cruiser. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De spelregels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Let op: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn PT Cruiser?

De actuele premie voor de Chrysler PT Cruiser verschilt nogal per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de meest cruciale elementen.

 • De omgeving waarin je woont (3537MG)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw schadeverleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Onder andere Delta Lloyd, HEMA of bijvoorbeeld VOOROP. Wij raadplegen slechts organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Neem dit in acht: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Chrysler rangschikken op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering afsluiten bij FBTO.

autoverzekering Chrysler PT Cruiser


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler PT Cruiser afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Chrysler PT Cruiser. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 44-ZNX-6).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (23-04-1992).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Chrysler.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Tot 30% veilige rijderskorting
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Niet voorschieten
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Gemiddeld cijfer van 8+
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Eerlijke verzekering
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Score: beoordeeld met 8+
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Optie verkeersrechtsbijstand
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Inzittenden meeverzekeren
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Goed Geregeld Pakket
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook bedrijfsauto’s
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Handige overstaphulp


Snel premie van de Chrysler PT Cruiser berekenen

Hoe zit het met de kosten bij verzekeringen voor een PT Cruiser? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijk aspect is geboortedatum. Jongeren t/m 23 betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een kostbare Chrysler PT Cruiser. Autoverzekeringen overwegen daarnaast je regio (6293BJ). De premie in Hulsberg kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Diemen. Ook de kilometrage (10.001 – 12.000) en natuurlijk de dekking tellen mee. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef snel schadevrije jaren, hoofdbestuurder, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Chrysler PT Cruiser verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw PT Cruiser afsluiten!