Autoverzekering Fiat Doblo Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Doblo afsluiten, via internet? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan EAG Assuradeuren en niet te vergeten United Insurance. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Doblo? De assurantiepremie hangt af van zaken als Wa/Wa+/All-risk, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je checkt dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Doblo! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Subaru BRZ.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Fiat Doblo Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw Fiat Doblo? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie categorieënautoverzekeringen voor jouw eigen Fiat Doblo. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jouw Doblo verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Fiat Doblo. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Fiat Doblo. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-trede variëren erg per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Doblo?

De hoogte van de premies voor een Fiat Doblo kan enorm verschillen per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de voornaamste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (9949BC)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gewenste dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Bijvoorbeeld EAG Assuradeuren, Interpolis of bijvoorbeeld VKG. We onderzoeken enkel organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Fiat classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Aegon.

autoverzekering Fiat Doblo


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Doblo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Fiat Doblo. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 97-ZXS-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (2-04-1977).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies een dekkings type voor Fiat.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Aanschafwaardegarantie
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Eigen herstelnetwerk
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Uitgebreid netwerk garages
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Dekking binnen & buitenland
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Wettelijke Aansprakelijkheid
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pakketkorting mogelijk
Hoge klantbeoordeling

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook bedrijfsauto’s
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
No-claimkorting tot wel 82%
Gebruiksvriendelijke website


Goedkoopste premie van de Fiat Doblo berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een Doblo? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekende factor is; hoe oud je bent. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe Fiat Doblo. Verzekeraars onderzoeken ook o.a. postcode (1179IL). Het maandbedrag in IJmuiden is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Gorssel. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 tot 30.000) en het gebruik van de auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef snel kenteken, hoofdbestuurder, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Fiat Doblo verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Doblo afsluiten!