Autoverzekering Fiat Linea Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Linea afsluiten, via internet? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn ZLM Verzekeringen en ook WitGeld.nl. Vergelijk alle verzekeraars vlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Linea ? Het maandbedrag hangt af van onder andere dekking, aanvullende modules, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Linea! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Subaru Outback.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Fiat Linea Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Fiat Linea? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie categorieënbasisdekkingen voor de Fiat Linea. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een Linea verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij explosie-schade, tweezijdige schade, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Fiat Linea. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Fiat Linea. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus-regeling variëren erg per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Linea ?

De hoogte van de premies voor een Fiat Linea varieert erg per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de bekendste factoren.

 • De plaats waar jij woont (9096MK)
 • soort beveiliging op je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende verzekeraars. Bijvoorbeeld Promovendum, Reaal of Univé. We onderzoeken alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: wij geven geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Fiat rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Reaal.

autoverzekering Fiat Linea


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Linea afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Fiat Linea. Hoe vind je nu de laagste premie? Volg dan de volgende instructies.

1. Nummerbord invullen (bijv. 9-THH-43).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (15-11-1976).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Fiat.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lage premie + ledenkorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede rechtsbijstand
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Altijd verzekerd de weg op
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Interessante bonusladder
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Gemiddeld een 8 op service
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ook voor inzittenden
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Wettelijke Aansprakelijkheid
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pechhulp binnenland
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door diefstal
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Goed Geregeld Pakket
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Coöperatieve verzekeraar
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Schade melden via internet


Online premie van mijn Fiat Linea berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Linea ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een invloedrijk aspect is jouw leeftijd. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte Fiat Linea. Verzekeringen analyseren verder ook factoren als regio (2342IH). De hoogte van de polis in Grubbenvorst is anders dan een Autoverzekering Grevenbicht. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en het merk/type auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere eventuele accessoires, geboortedatum, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Fiat Linea verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Linea afsluiten!