Autoverzekering Mercedes-Benz M-Klasse Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes-Benz M-Klasse vinden en afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en natuurlijk Univé. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en gemakkelijk via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn M-Klasse ? Het maandbedrag hangt af van factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de cataloguswaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt in afzienbare tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz M-Klasse! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering BMW 218.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz M-Klasse Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Mercedes-Benz M-Klasse? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 varianten van autoverzekeringen voor de Mercedes-Benz M-Klasse. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Jouw M-Klasse verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Mercedes-Benz M-Klasse. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mercedes-Benz M-Klasse. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een M-Klasse ?

De hoogte van de premies voor een Mercedes-Benz M-Klasse wisselt nogal eens per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de belangrijkste variabelen.

 • Je postcode / regio (2734IN)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, HEMA en Unigarant. Wij raadplegen alleen maar aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Dan kun je de aanbieders voor Mercedes-Benz sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Autoverzekering berekenen Univé.

autoverzekering Mercedes-Benz M-Klasse


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz M-Klasse afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mercedes-Benz M-Klasse. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 04-ZPB-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (3-02-1988).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies het type dekking voor Mercedes-Benz.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede pechhulpdekking
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Unieke Automodus
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
4 jaar FOCWA-garantie
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Ook totaalpakketten
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Eigen risico van slechts €100
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar van vele prijzen
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Beoordelingsscore van 7,5+
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Snel schadeherstel
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Superhandige App
Contact via social media


Snel premie van de Mercedes-Benz M-Klasse berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de M-Klasse ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname variabele is geboortedatum. 20-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Mercedes-Benz M-Klasse. Autoverzekeringen overwegen daarnaast factoren als regio (9602DE). Het tarief in Achtmaal wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Montfoort. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu zelf jouw premie. Voer onder andere kenteken, geboortedatum, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Mercedes-Benz M-Klasse verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw M-Klasse afsluiten!