Autoverzekering Skoda Rapid Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Skoda Rapid afsluiten, via internet? Op dit moment heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn Bovag en ook United Insurance. Vergelijk alle aanbieders handig en eenvoudig online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Rapid? Jouw premie komt tot stand op basis van variabelen als soort dekking, privé of zakelijk gebruik en jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Skoda Rapid! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Kia Niro.

De beste autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de Skoda Rapid Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. In het algemeen is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Skoda Rapid? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 soorten verzekeringen voor de Skoda Rapid. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een Rapid verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij diefstal, schade door botsing met dieren, tweezijdige schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Skoda Rapid. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Skoda Rapid. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Rapid?

De premie voor de Skoda Rapid kan enorm verschillen per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle variabelen.

 • Je postcode / regio (1011AN)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je vertrouwde aanbieders. O.a. ASR, Generali en Verzekeruzelf.nl. Wij vergelijken puur aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Skoda rangschikken op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering OHRA.

autoverzekering Skoda Rapid


Goedkoopste autoverzekering voor Skoda Rapid afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Skoda Rapid. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul het kenteken in (n.b. 9-KPL-06).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (17-04-1976).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Skoda.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Dag en nacht hulp van centrale
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Eigen herstelnetwerk
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Handige tips & tricks
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Sociale verzekeraar
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDuurzame verzekeraar
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Winnaar van vele prijzen
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Elke maand aanpasbaar
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hoge kwaliteit focus
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
WA , WA+ & Volledig Casco
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook bedrijfsauto’s
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Voordelig 2e auto verzekeren
Voor jong en oud geschikt


Eenvoudig premie van de Skoda Rapid berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Rapid? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijke factor is het jaartal van geboorte. Jongeren van 21 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Skoda Rapid. Autoverzekeringen houden ook rekening met feiten zoals postcode (1074BB). De hoogte van de polis in Marken is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Ulvenhout. Ook de kilometrage (t/m 7.500) en het merk/type auto tellen mee. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul onder andere eventuele accessoires, postcode, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Skoda Rapid verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Rapid afsluiten!