Autoverzekering Ford Courier Kies de verzekering die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Ford Courier bekijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. AutoWeek en natuurlijk Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Courier ? Het maandbedrag wordt bepaald door o.a. dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Ford Courier! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Suzuki Wagon R+.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Ford Courier Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Ford Courier? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieënbasisdekkingen voor jouw vertrouwde Ford Courier. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
De Courier verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor brandschade, tweezijdige schade, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Ford Courier. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Ford Courier. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Misschien iets voor jou: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

  • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
  • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
  • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
  • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
  • Let op: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Courier ?

Het maandbedrag voor de Ford Courier wisselt erg per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de meest invloedrijke componenten.

  • De plaats waar jij woont (4623HE)
  • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
  • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
  • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
  • De mate van (uitgebreide) dekking
  • De positie op de bonus/malus ladder
  • De dagwaarde van de auto
  • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je bekende assuradeurs. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink, National Academic maar ook Voogd en Voogd. We doorzoeken uitsluitend verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Ford rangschikken op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Premie berekenen Autoweek.

autoverzekering Ford Courier


Goedkoopste autoverzekering voor Ford Courier afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Ford Courier. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. GK-444-N).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (9-07-1976).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Ford.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lage premie + ledenkorting
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Altijd verzekerd de weg op
Binnen 10 minuten claimen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Binnen 1 minuut geregeld
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Initiatief van achmea
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Extra korting op pakketten
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar van vele prijzen
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pechhulp binnenland
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Beoordelingsscore van 7,5+
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Onderdeel van Vivat
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Coöperatieve verzekeraar
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Hoge no-claim kortingen
Schade melden via internet


Voordeligste premie van de Ford Courier berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de Courier ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke factor is het jaartal van geboorte. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een zware Ford Courier. Assuradeurs doorzoeken ook je woonplaats (7593LM). Het tarief in Hellevoetsluis is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Hardenberg. Ook het aantal km’s (20.001 tot 25.000) en het type voertuig tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag postcode, schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Ford Courier verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Courier afsluiten!