Autoverzekering Saab 99 Vind de verzekeraar die bij jou past


Kenteken
Postcode
Bekijk alle aanbiedingen


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Saab 99 afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Bovag en Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en gemakkelijk online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 99 ? Het premiebedrag komt tot stand op basis van factoren als soort dekking, de waarde van je auto plus jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Saab 99! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Jaguar X-Type.

De beste aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Saab 99 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Saab 99? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende varianten van zekerheden voor jouw vertrouwde Saab 99. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie 99 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, schade aan derden, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Saab 99. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouderWA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Saab 99. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Feit: De regels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 99 ?

De geldende premie voor een Saab 99 wijkt erg af per assuradeur. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (6701LB)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Bijvoorbeeld De Goudse, ING Bank maar ook ZLM Verzekeringen. We onderzoeken enkel organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Saab sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering Interpolis.

autoverzekering Saab 99


Goedkoopste autoverzekering voor Saab 99 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Saab 99. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (zoals 9-ZTH-98).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (10-03-1984).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Saab.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Dag en nacht hulp van centrale
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Korting voor een 2e auto
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Ruime keuze uit garages
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Schade in 3 stappen regelen
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Ook totaalpakketten
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Goede verkeersrechtsbijstand
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Ook complete pakketten
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Maandelijks aanpassen
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Tot 85% korting
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pakketkorting mogelijk
Eenvoudig uitbreiden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Gezinsautoregeling
Snel online afsluiten


Online premie van mijn Saab 99 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de 99 ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke factor is leeftijd. 23-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Saab 99. Aanbieders houden ook rekening met o.a. regio (8867GJ). De premie in t Harde kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Tienray. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 – 20.000) en het type voertuig hebben invloed. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer nu je postcode, kenteken, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Saab 99 verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 99 afsluiten!